Tenisový klub

Pro výrobu nábytku jsme použili lamino v dekoru ořechu (bar) a lakovanou lepenou ořechovou dýhu se sametovým leskem, díky které získal prostor klubu neobyčejný vzhled. Pro viditelné umístění tenisáků z prestižních grandslamových turnajů jsme vyrobili čtyřdílné skleněné akvárium. Policová stěna s věšáky a odkládacím místem nenápadně rozděluje klub na dvě části, působí příjemně vzdušně a má praktické využití.

Součástí šatny je zabudované prostorné zrcadlo, nezbytné el. zásuvky a LED osvětlení. Pro dvířka šatny jsme zvolili tzv. slonovou kost lakovanou ve vysokém lesku, která ladí s obkladem místnosti. Do prostoru šatny jsme umístili také botník s výsuvnými policemi.

⍟ Další odkazy na realizace, které jsme měli možnost po domluvě s klienty profesionálně vyfotografovat, naleznete v naší galerii. Všechny naše čerstvě dokončené práce najdete pěkně pohromadě na stránce Interiéry.

...

Vnímáme váš prostor

Ozvěte se. Nebo za námi přijeďte.