Kontrastní a prostorná

Klient se na nás obrátil s návrhem interiéru, který původně vznikal ve spolupráci s jiným výrobcem. Protože prostorové uspořádání, funkčnost i zpracování neodrážely jeho požadavky, poskytli jsme mu konzultaci. A prvotní nástřel jsme radikálně změnili. Dosáhli jsme tak atmosféry, jež maximálně koresponduje s potřebami zákazníka.

Obyvatelé rodinného domu mají v oblibě tmavší, avšak teplé barvy. Abychom se ve výsledku vyhnuli tzv. jeskynnímu efektu, zkombinovali jsme luxusní šedou se světlým dřevodekorem bez výraznější kresby.

Tmavě šedé povrchy čel obývací stěny jsou provedeny ve vysokém lesku. Barevně ladí s kuchyňskými pracovními plochami i kovovou konstrukcí jídelního stolu. Konferenční stolek skrývá chytrá úložiště pro tiskoviny, ovládače multimédií a společenské hry.

Přestože jsme se rozhodli použít tmavší a zemitější barvy, prostor jako celek rozhodně stísněně nepůsobí. Ba naopak.

⍟ Další odkazy na realizace, které jsme měli možnost po domluvě s klienty profesionálně vyfotografovat, naleznete v naší galerii. Všechny naše čerstvě dokončené práce najdete pěkně pohromadě na stránce Interiéry.

...

Vnímáme váš prostor

Ozvěte se. Nebo za námi přijeďte.